Popis
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 386 kJ / 91 kcal,
tuky: 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g, sacharidy: 17,0 g z toho cukry: 11,3 g, bielkoviny: 2,9 g, soľ: 0,09 g |
0,85 € s DPH
Kvalitný jahodový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu.
Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou. |
Nie je na sklade
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 386 kJ / 91 kcal,
tuky: 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g, sacharidy: 17,0 g z toho cukry: 11,3 g, bielkoviny: 2,9 g, soľ: 0,09 g |
Všestranná a rýchla na prípravu, Cous Cous je vynikajúci s akoukoľvek kombináciou. Dobré je, ak sa spotrebuje teplý, tiež je vynikajúci studený Hmotnosť:375g |
Kypriaci prášok do perníka bezlepkový a v biokvalite. Vhodný pre celiatikov aj pre spotrebiteľov so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Neobsahuje fosfáty. Vystačí až na 0,4 kg múky. Český výrobok. |
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Zahustíte s ňou polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec. Využitie: Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy. Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. |
Obaľovacia zmes na prípravu cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu či huby bez použitia vajec. Jemne pikantná. Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Využitie: Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy |
Kvalitný ryžový malinový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou. |
Kvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou. |
Výborný pomocník pri pečení, Vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže Vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda. Tipy: Kypriaci prášok Amylon má tendenciu kypriť už pri izbovej teplote na rozdiel od obyčajného prášku. Preto sa odporúča dávať cesto do rúry čo najrýchlejšie po zapracovaní prášku. Kyprí o niečo menej. Použite 1,5 vrecúška tam, kde by ste inak dali 1 vrecúško obyčajného. Alebo použite len 1 vrecúško a pridajte malú lyžičku jedlej sódy. Prášok do pečiva Amylon má úplne neutrálnu chuť. Keď si naň zvyknete, spoznáte, keď sa použije konvenčný prášok. Kyprenie vytvára v ceste bublinky vzduchu, tým je cesto odľahčené a nadobudne na objeme. Ide to docieliť dvoma spôsobmi - biologickým (droždie) alebo chemickým(bublinky vzniknú chemickou reakciou kyselín a zásad). |
Obaľovacia zmes na prípravu cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu či huby bez použitia vajec. Jemne pikantná. Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Využitie: Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.