Popis
|
3,25 € s DPH
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladšie zo všetkých sirupov, dokonca sladšie ako med a cukor. Hodí sa pre studenú aj teplú kuchyňu. Výborný je do kaší, koktailov, nákypov, pri pečení, na výrobu džemov. Pár lyžičiek zrieďte vodou a vykúzlite s ním parádne domáce limonádu. Agáve- Môže obsahovať stopy lepku. Tipy na použitie agávového sirupu: domáce zmrzliny, ovocné želé z agaru, tofu krém, puding, domáci rastlinná mlieka, sušienky, bábovky, koláče, muffiny …, podpora kysnutých ciest, domáci limonáda, ľadový čaj, smoothies, marmelády, džemy |
3 na sklade
|
Ryžový a javorový sirup obohatený o brusnicovou šťavu v biokvalite. Má veľmi príjemnú chuť a vôňu. Výborný je na sladenie kašou a múčnikov, ale aj nápojov. Neobsahuje žiadne pridané arómy farbivá alebo konzervanty. |
Datľový sirup je prírodným sladidlom, ktoré vďaka svojmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje pankreas. Datľový sirup oproti bežnému cukru neprekysľuje žalúdok (má vyššie pH) a neprispieva k vyplavovaniu niektorých minerálov z ľudského organizmu. Spôsob využitia: Je určený na priame použitie (na lyžičku 3x denne), pre rýchlu prípravu bylinkového čaju, na prípravu chladených osviežujúcich nápojov, prípravu miešaných nápojov, ochutenie ovocných šalátov, na ochutenie sladkých pokrmov. Môžeme ho použiť do cukroviniek, pyré, polevy, nápojov, vločiek atď. |
Prírodný trstinový cukor DEMERARA sa na Mauríciu vyrába zo trstinovej šťavy bez pomoci chemických látok a je vyhlásený po celom svete. Trstina tu rastie na úrodnej vulkanickej pôde čistého prostredia tropického ostrova. Hnedá farba je dôsledkom ponechanie časti melasy v kryštálikoch cukru a cukor nie je dodatočne dofarbovaný. Má príjemnú typickú chuť a vôňu, ktorá pripomína ľahko karamel alebo med. POUŽITIE: Demerara sa hodí napr. Na sladenie kávy, jogurtov, müsli a ako chrumkavý posyp sladkého pečiva. Je výborná do domácich limonád a zákuskov a do koktailov. Možno použiť namiesto bieleho cukru vždy, keď netrváme na čisto bielej farbe konečného pokrmu. |
Sirup má špecifickú, výraznú chuť a vôňu, ktorá ľahko pripomína karamel. Je sladší ako cukor, ale nie toľko ako Agávový sirup. Vychutnajte si ho v biokvalite. Obľúbená poleva na lievance a palacinky, ale použite ho aj všade tam, kam chcete dodať jeho špecifickú chuť - raňajkové kaše, dezerty, domáce granolového, nápoje či na pečenie. Javorový sirup Grade C má výraznejšiu javorovou chuť a je málinko tmavšie ako javorový sirup Grade A. Jedná sa o tradičné kanadský produkt. Je to vlastne koncentrovaná miazga z kanadského javora. Javorový sirup sa vyrába tak, že do dospelých stromov navŕtaná, ktorými miazga vyteká do záchytných nádob. Stromy sa môžu dožiť až 250 rokov, miazgu produkujú v starobe 50 až 80 rokov. Na jeden liter sirupu je potreba 35-40 litrov miazgy. Surová miazga obsahuje až 97% vody, ktorá sa následne odparuje, až vznikne sirup. V ekologickej výrobe sa prísne dbá na to, aby javory, ktoré produkujú miazgu boli dospelé a stáčaním miazgy nebol narušený ich vývoj. |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.