Popis
Nutričné hodntoy na 100 g: Energia 1542 kJ / 364 kcal
Tuky 2,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g Sacharidy 78,6 g z toho cukry 0,9 g Bielkoviny 4 g Soľ 3,3 g |
2,69 € s DPH
Bezlepkové chlpaté zemiakové knedle sú vhodné pri bezlepkovej diéte.
Príprava zemiakových knedlí je veľmi jednoduchá, stačí ich uvariť vo vode podľa návodu. Balenie obsahuje 6 kusov knedlí s jemnou štruktúrou. Príprava: požadované množstvo knedlíkov vo varných sáčkoch vložíme do studenej vody (knedlíky musia byť ponorené), vodu privedieme k varu a necháme variť cca 1 minútu, potom necháme na miernom ohni 15 minút. Knedlíky vyberieme a krátko ponoríme do studenej vody. Varný sáčok roztrhneme, knedlíky vyberieme a teplé servírujeme. Zloženie: zemiaky, zemiakový škrob, modifikovaný škrob, jodidovaná soľ, emulgátor mono a diglyceridy z pokrmového tuku na rastlinnom základe, rastlinný tuk, aróma (citrónová), antioxidačný prostriedok: disiričitan sodný, farbivo (kurkuma, riboflavín). Alergény: siričitany |
2 na sklade
Nutričné hodntoy na 100 g: Energia 1542 kJ / 364 kcal
Tuky 2,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g Sacharidy 78,6 g z toho cukry 0,9 g Bielkoviny 4 g Soľ 3,3 g |
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Zahustíte s ňou polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec. Využitie: Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy. Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. |
Obaľovacia zmes na prípravu cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu či huby bez použitia vajec. Jemne pikantná. Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Využitie: Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy |
Výborný pomocník pri pečení, Vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže Vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda. Tipy: Kypriaci prášok Amylon má tendenciu kypriť už pri izbovej teplote na rozdiel od obyčajného prášku. Preto sa odporúča dávať cesto do rúry čo najrýchlejšie po zapracovaní prášku. Kyprí o niečo menej. Použite 1,5 vrecúška tam, kde by ste inak dali 1 vrecúško obyčajného. Alebo použite len 1 vrecúško a pridajte malú lyžičku jedlej sódy. Prášok do pečiva Amylon má úplne neutrálnu chuť. Keď si naň zvyknete, spoznáte, keď sa použije konvenčný prášok. Kyprenie vytvára v ceste bublinky vzduchu, tým je cesto odľahčené a nadobudne na objeme. Ide to docieliť dvoma spôsobmi - biologickým (droždie) alebo chemickým(bublinky vzniknú chemickou reakciou kyselín a zásad). |
Zloženie:BIO kukuričný škrob, BIO mletá vanilka 1,5%, vanilkový extrakt. Môže obsahovať stopy vajec a mlieka. |
Kvalitný ryžový malinový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou. |
Kvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou. |
Kvalitný jahodový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou. |
Obaľovacia zmes na prípravu cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu či huby bez použitia vajec. Jemne pikantná. Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Využitie: Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.